Kvalitet - God planlægning - Aftaler der overholdes

For os er det en selvfølge

 

Kundeudtalelser

Vores 15 år gamle hus trængte efterhånden til en kærlig hånd udendørs. Og det arbejde klarede Louise og David perfekt. Plus den jævnaldrende carport, der nu smiler som ny. Hele forløbet bar præg af grundighed, overblik og dejlig behagelig kommunikation. På gensyn en anden god gang!

Skrevet af Sonja og Preben Albrechtsen d. 22-10-2015

Vi skulle have istandsat vores lejlighed som er en ældre ejendom og alle vægge havde struktur maling fra gammel tid som var næsten umulig at forvandle uden at rive alle vægge ned. Efter mange tilbud fra murer, kom jeg i kontakt med DLH som løste opgaven på fineste vis uden at vi skulle rive alle vægge ned. Dertil var der heller ingen tvivl ved første møde at både tilbud og kemi var god. David og Louise har vores varmeste anbefalinger og der er ingen tvivl om at næste gang vi eller vores venner skal have renoveret at vi vil bruge dem igen.

DLH var meget fleksible og udførte alt til tiden. Rigtig god kommunikation og løsninger under hele processen.

Tak for denne gang og på gensyn

Skrevet af Sidsel og Louis på Frederiksberg d. 13-08-2014

Vi har fået istandsat et værelse i en ældre københavner-lejlighed. Entreprisen viste sig at blive meget besværlig, fordi væggene bestod af løst puds direkte på hønsenet. Det fine er, at det aldrig blev vores problem, at der var uforudsete benspænd undervejs i processen – der var aldrig tvivl om, at det meget rimelige tilbud, vi havde fået fra DLH, stod ved magt. Solidt og nydeligt udført håndværk til en pris, som bestemt er konkurrencedygtig – tak for denne gang og på gensyn!

Skrevet af Jette og Lars d. 13-08-2014

Jeg har for noget tid siden fået malet min lejlighed hos DLH, og kan kun varmt anbefale dem. Arbejdet blev udført flot og til tiden. Der er ingen tvivl om at jeg kommer til at bruge dem igen næste gang.

Skrevet af Philip d. 08-01-2014

Som formand for andelsboligforeningen Holmebo skal jeg efter et omfattende malerarbejde udtrykke anerkendelse af kvalitet i arbejdet og behagelig service. God kontakt mellem kunde og medarbejdere. Der er faldet mange positive bemærkninger fra vore medlemmer. Vi har nu malerfirmaet på vores faste håndværkerliste.

Skrevet af Svend E. Pedersen d. 19-12-2013

Vi har brugt Malerfirmaet DLH til flere projekter indendørs og udendørs. Det har været en stor fornøjelse, da finish, kvalitet og humøret altid er højt ved dem – og arbejdspladsen er pænt ryddet når arbejdet er overstået. Vi kan varmt anbefale Malerfirmaet DLH til andre private og virksomheder, som ønsker malerarbejdet udført korrekt og til tiden.

Skrevet af Rasmus Nylander fra Neptun Spa & Pool d. 07-01-2013

Vi skulle have kalket et køkken og malet et badeværelse i en gammel ejendom i indre by. Vi valgte Malerfirmaet DLH, da de gav det billigste tilbud og desuden virkede både kompetente og behagelige. Da malerarbejdet blev påbegyndt, blev det klart at en større renovation af badeværelset var nødvendig. DLH satte os i kontakt med andre håndværkere, som gennemførte renovationen af badeværelset til fuld tilfredshed. Malerarbejdet blev koordineret med de øvrige håndværkere, og vi var meget tilfredse med det færdige resultat. DLH har under hele forløbet været meget fleksible og har lagt en ære i at levere et flot stykke arbejde. I et par tilfælde hvor aftaler blev ændret, har DLH været flinke til hver gang at give besked i god tid i forvejen. Vi tøver ikke med at give vores fulde anbefaling til Malerfirmaet DLH.

Skrevet af Gitte og Thomas fra København d. 07-01-2013

Vi fik i sensommer 2012 istandsæt vores opgang, hvor der skulle sættes stillads op over trappen, som dermed var delvis blokeret. Det var vigtig at der ikke kom alt for mange forsinkelser. Hele arbejdet blev udført virkelig flot og hele tidsplanen holdt som aftalt – mange tak!

Skrevet af Karin og Peter d. 07-01-2013

I forbindelse med renoveringsprojekt af vores badeværelse og bryggers, blev vi præsenteret for David og Louise, som stod for malerarbejdet hos hovedentreprenøren af projektet. Vi fik lavet et godt stykke arbejde, og som projektet skred frem, kunne vi jo godt se, hvor kedeligt resten af huset efterhåndet så ud. Så vi snakkede lidt frem og tilbage med D&L, hvad der skulle til for at friske huset op og hvor stor en omkostning det ville være. Vi fandt ud af, at det faktisk ikke var så dyrt, til at starte med, men det greb lidt om sig, så det endte med, at træværk omkring vinduerne samt alle dørene på begge sider, lige så godt kunne tages med. Og hvor er vi glade for det i dag. Alle kender det med, at man skal se at få det gjort, men man får det aldrig gjort færdigt. D&L hjalp os med at finde farver og foreslog, at det kunne gøres imens vi var på ferie i 14 dage, og da huset alligevel ikke var kommet på plads, ja, så kunne vi lige så godt fortsætte. Så det endte med, at vi kom hjem fra ferie til et nymalet hus, så det har vi ikke fortrudt. Der var ganske få misforståelser, men dem tog I fint, og vi fik løst de problemer der opstod undervejs, så alt i alt, er vi godt tilfredse med det færdige arbejde og de søde mennesker (D&L) som udførte arbejdet.

Skrevet af Calle og Maj-Brit d. 07-01-2013

Rigtigt flot udført, til tiden og meget god kommunikation hele vejen igennem forløbet

Skrevet af Jeppe Liisberg d. 11-05-2012

Spørgsmål?

Udfyld formularen
Så kontakter vi dig med svar på dit spørgsmål eller et uforpligtende tilbud.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Kvalitet - God planlægning - Aftaler der overholdes - For os er det en selvfølge

Webmaster 7it